ORDU / FATSA - Fatsa Bilim ve Sanat Merkezi

Ara

Kurumumuz tarafından patent, faydalı model ve tasarım tescil çalışmaları yapılmış olup Türk Patent ve Marka Kurumu'na  başvuruları gerçekleştirilmiştir.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Bilim ve Sanat merkezlerine (BİLSEM) 2022-2023 eğitim öğretim yılında alınacak öğrencileri belirlemek üzere tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlandı.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında kurumumuzda yürütülen eTwinning Projelerinde görev alan öğrencilere Kurum Müdürümüz Seyfi ALAN tarafından katılım belgeleri takdim edildi.

Sınıf Öğretmeni Fatma BAŞDAĞ "Beş Romanyalı ortakla çalıştığımız Have Fun, Play, Learn projesinde proje çıktıları kadar öğrencilerimizde İngilizce' ye meraklarının artması ve dil becerilerinin gelişmesi de öne çıkan bir kazanımdı. BİLSEM ortaklığında gerçekleşen KeşfedeBİLSEM projesindeki etkileşim de çok faydalıydı. Bu yıl da yeni eTwinning projeleri içerisinde yer almayı planlıyoruz." dedi.

Teknoloji Tasarım Öğretmeni Safa BAKİ, " Çevre bilinci oluşturma amacı ile yürüttüğümüz Aklımda Doğa projesi ile öğrencilerimiz öğrendikleri dijital becerileri uygulama fırsatı buldu." dedi.

Selçuk ÖZDEMİR " Proje tabanlı çalışmalarda öğrenciler aktif rol alarak onlardaki heyecana ortak olmak, gelişimlerine eşlik etmek çok güzeldi." dedi.

Kalite etiketi ile ödüllendirilen Aklımda Doğa, KeşfedeBİLSEM, Have Fun, Play, Learn projelerine katılan öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi.

Nis

Şehit Yüksel Batır İlkokulu öğretmenlerinden Bilgeay Özdemir ve Semin Tunçer okulumuzu ziyaret ederek yapmış oldukları ETwinning Oryantiring ile Öğreniyorum projelerini tanıtıp final ürünü olan hikayelerini paylaştılar .

Fatsa Bilim ve Sanat Merkezinden TÜBİTAK Derecesi

Kurumumuz 16. TÜBİTAK ortaokul öğrencileri araştırma projelerinin Samsun bölge finaline 2 projeyle davet edildi. TÜBİTAK bölge finallerinde öğrencilerimiz Ahmed Eren ÖZMEN ve Asel Zeynep BAKAL Türkçe alanında üçüncü olmuşlardır.

Öğrencilerimizi, danışman öğretmenimiz Fatma BAŞDAĞ'ı ve Projeleriyle finallere katılan tüm öğrenci ve danışman öğretmenleri tebrik ediyoruz.

#tübitak2204b #tübitaksamsunbölgefinalleri

Nis

ZEKİCE/INTELLGENTLY Projesi 23 Nisan Özel Kutlama Etkinliği - Kurumumuzun yürütücü olarak yeraldığı uluslararası INTELLGENTLY #eTwinning  Prosesinde Eskişehir, Balıkesir, Niğde ve Antalya dan 80 öğrenci çevirim içi ortamda bir araya gelerek bayram coçkusunu birlikte yaşadılar

Organizasyondan dolayı proje ekibine, katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimize, kurumumuz Sınıf Öğretmeni Fatma Başdağ'a teşekkür eder, #23nisanulusalegemenlikveçocukbayramı 'nı kutlarız