ORDU / FATSA - Fatsa Bilim ve Sanat Merkezi

Fatsa Bilim ve Sanat Merkezi

Evkaf Mahallesi Liman Sokak No64 Fatsa / ORDU
Vizyon
Üstün Yetenekli çocuklarımızın hayallerinin buluştuğu ve gerçeğe dönüştüğü bir merkez olmak. Hedef kitlemizdeki “Üstün Yetenekli” öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak. İlçemizde kültürel ve sanatsal faaliyetlerle tanınan bir merkez olmak. Bir proje ve bilim merkezi olarak öğrencilerimizin potansiyellerini en üst seviyede kullanabilen bireyler olmalarını sağlamak.
Misyon
Öğrencilerimizin zeka ve yetenek alanlarına göre yetişmesi noktasında tüm eğitim imkanlarını seferber etmek, onları geleceğe hazırlamak. Milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten, kullanan ve yöneten daima doğru ve iyiyi esas alan bireyler yetiştirmek
Kütüphane Kitap Sayısı :1355
Öğretim Şekli :Okulumuz öğrencilerimizin örgün eğitimleri dışındaki zamanlara yönelik plan ve program yaparak hafta içi 16:00 dan sonra ve hafta sonları eğitim vermektedir.
Ders başlama: 16.20 Ders Bitiş: 19.15
Fatsa ilçe merkezine ulaşım dolmuşlar ile sağlanabilmektedir
Yerleşim Yeri
Okulumuz Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi´nde Devlet hastanesi yolu alt caddesinde, Şehit Sercan Öklük İlkokulu, Fatsa Anaokulu ve Fatsa 75. Yıl Spor Salonu ile aynı yerleşkede bulunmaktadır
Okulumuz Fatsa ilçe merkezine 1km Ordu il merkezine 40 km uzaklıktadır.